ΚοινωνίαΑρχείο

Ξαναζωντάνεψαν τα παραλιακά

Ξαναζωντάνεψαν φέτος τα παραλιακά χωριά του δήμου Άργους-Μυκηνών. Η Νέα Κίος, το Κιβέρι, οι Μύλοι, το Τημένιο, η Δαλαμανάρα, ο Αγ. Παντελεήμονας γνωρίζουν τεράστια επισκεψιμότητα και σύμφωνα με την δημοτική αρχή αυτό οφείλεται “στις παρεμβάσεις του δήμου ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και επισκέπτες των περιοχών αυτών.
Δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες, αλλαξιέρες, ντουζ, χημικές τουαλέτες, όμορφα στρωμένες παραλίες, καθαριότητα, είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν συντελέσει στην εφετινή επιτυχία.
Επίσης ήδη έχει εγκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος των παραλιών και συνεχίζεται η εγκατάσταση συστήματος free wi fi για τους χρήστες των νέων τεχνολογιών.
Τέλος η συνεργασία των επαγγελματιών των περιοχών οι οποίοι συμβάλουν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση του κόσμου με χαμηλές τιμές και ελκυστικά καταστήματα”.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχος  Δημήτρη Κρίγγο “ εφέτος είναι η καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών από πλευράς επισκεψιμότητας των παραλιών μας”. Αν οι παρεμβάσεις στις παραλίες σεβόντουσαν και το φυσικό περιβάλλον, τότε πράγματι θα μιλάγαμε για σημαντικά βήματα στον τουρισμό.