ΆρθροΑρχείο

Δυο μέρες πριν την καταστροφή

ΙΣΩΣ είναι οι τελευταίες στιγμές. Ίσως είναι η τελευταία έκδοση του “αναγνώστη” πριν την συντέλεια του κόσμου. Ίσως αντί να κάθομαι και να γράφω θα έπρεπε να κάνω όλα αυτά που άφησα ανεκπλήρωτα όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου και είναι πολλά γαμώ το κι ο χρόνος των δύο ημερών μικρός.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και άσχημο, σκέφτηκα να βλέπεις ότι ο κόσμος έχει ημερομηνία λήξης στις 21 Δεκεμβρίου του 2012! Ρε τι σκέφτηκαν οι Μάγια για να μας ενημερώσουν. Ένα ολόκληρο ημερολόγιο θυσίασαν για να μας εκδικηθούν που εξαφανίσαμε τον πολιτισμό τους. Και τον δικό μας πολιτισμό βέβαια τον εξαφάνισαν πριν 1000 και πλέον χρόνια κάποιοι άλλοι, αλλά δεν κάναμε κι έτσι; Δεν σπύραμε το πανικό στους απογόνους τους. Τους αφήσαμε να παρακμάσουν και να πέσουν καταγής και να γίνουν βορρά των σκουληκιών. Αλλά τελικά δεν έπεσαν αυτοί, εμείς απλά γίναμε σκουλήκια χωρίς αντίκρισμα.
ΑΠ ΤΗΝ άλλη αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να καταβάλλω τα τέλη κυκλοφορίας, το χαράτσι, τα ασφάλιστρα, να πληρώσω το νερό, την ΔΕΗ, το τηλέφωνο, το νοίκι, την κάρτα κλπ. Γιατί; αφού ο κόσμος θα καταστραφεί, γιατί να πάνε κι αυτά χαμένα. Το ξανασκέπτομαι ξανά και λέω και τι θα κερδίσω αν δεν τα αποδώσω αφού όλα θα πάνε στράφη και μένα θα μου είναι άχρηστα πλέον;
ΑΧΡΗΣΤΑ μου ήταν και πριν, όταν ως νομοταγής πολίτης πλήρωνα τις υπέρογκες δαπάνες του δημοσίου και τις σπατάλες των κομμάτων για να διατηρήσουν τις πελατειακές σχέσεις τους με όλους τους άλλους πλην εμού και κάποιων ομοίων μου που ήθελαν να “είναι σωστοί πολίτες”. Να λοιπόν που τώρα στο “Τέλος” καλοί κακοί την ίδια σούμα κάνουμε. Τα ίδια τίποτα θα μας μείνουν απ τον “επερχόμενο” όλεθρο.
ΚΙ ΑΝ πάλι δεν καταστραφεί ο κόσμος, ποιό το όφελος; Θα έχω πληρώσει όλους τους λογαριασμούς μου, θα έχω περαιώσει όλες τις υποχρεώσεις μου και θάμαι πάλι έτοιμος να καταστραφώ, σ αντίθεση μ αυτόν που χρόνια τώρα παρασιτούσε και απέφευγε όπως τώρα στο παρά πέντε πριν την καταστροφή να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις. Πόσες και πόσες φορές δεν καταστράφηκε ο κόσμος, από κατακλυσμούς και θεϊκές εντολές και πάλι έθρεψε τα ερπετά εκείνα που προετοιμάζουν την νέα καταστροφή του, όχι αυτή που προέβλεψαν οι Μάγια, αλλά αυτή που ήδη έχει δολοφονήσει 3.500 πολίτες απ την μέρα που ξέσπασε η οικονομική κρίση. Χρόνια πολλά και μην υποκύπτετε στις φήμες της καταστροφής, αντιστρέψτε την προς αυτούς που την δημιουργούν