ΟικονομίαΑρχείο

Ο Παϊβανάς ξεκλειδώνει τα μαγαζιά την Κυριακή

Να ανοίξουν τα μαγαζιά τους την Κυριακή προτρέπει τους επαγγελματίες του Ναυπλίου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Παϊβανάς. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους εμπορικούς συλλόγους, ο σύλλογος του Ναυπλίου θεωρεί ότι η Κυριακή των εκπτώσεων μπορεί να δώσει μια ανάσα πνοής στις επιχειρήσεις μας (ωράριο λειτουργίας 11.00 – 18.00 προαιρετικό).
 
Συγκεκριμένα τονίζει ο Σύλλογος: «Ο Εμπορικός Σύλλογος σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το νέο Ν. 4177/2013 περί “ΚΑΝΟΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ” οι περίοδοι των τακτικών εκπτώσεων αυξάνονται από 2 σε 4 και έτσι εκτός των χειμερινών και των θερινών εκπτώσεων οι οποίες θα πραγματοποιούνται οι μεν πρώτες από τη 2η  ΔΕΥΤΕΡΑ του Ιανουαρίου έως και το τέλος Φεβρουαρίου και οι δεύτερες από τη 2η ΔΕΥΤΕΡΑ του Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου, από το 2013 και με τον παραπάνω νόμο θα υπάρχουν και “ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ”  οι οποίες οι μεν χειμερινές θα ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου κάθε έτους και οι θερινές θα ξεκινούν από την 1η Μαΐου κάθε έτους και για 10 μέρες.
 
Με βάση του νέου νόμου Ν. 4177/2013 ο Ε. Σ. Ναυπλίου σας γνωστοποιεί ότι έχουμε το δικαίωμα την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 τα καταστήματα της πόλης μας να είναι ανοιχτά λόγω της πρώτης εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου.
 
Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη ΚΥΡΙΑΚΗ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ μπορεί να δώσει μια ανάσα πνοής στις επιχειρήσεις μας (ωράριο λειτουργίας 11.00 – 18.00 προαιρετικό).
Η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου δεν έχει υποχρεωτική εφαρμογή».