ΟικονομίαΑρχείο

Έκθεση γιότ τον Μάιο στο Ναύπλιο

Στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Μαϊο, η έκθεση τουριστικών σκαφών “Mediterranean Yacht Show” .
 
Η μεγάλη έκθεση θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο από τις 3 έως τις 7 Μαϊου 2014.
 
Πρόκειται για την έκθεση που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Greek Yachting Association – GYA), που ιδρύθηκε απο τις ηγέτιδες εταιρείες επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών αναψυχής με σκοπό τη δυναμική εκπροσώπηση και προώθηση του κλάδου στον Ελληνικό και διεθνή χώρο αλλά και την διατήρηση υψηλών προτύπων επαγγελματισμού στο χάρτη, στις πωλήσεις και στην διαχείρηση των γιότ.
 
Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού με όπλο τη μεγάλη εμπειρία των μελών του και με νέες ιδέες και σύγχρονες μεθόδους,  φιλοδοξεί να οδηγήσει τον κλάδο στη θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη του Yachting, μακριά απο αναχρονιστικές πρακτικές του παρελθόντος.
 
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν οι ακόλουθες κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο του θαλάσσιου Τουρισμού στην Ελλάδα, οι οποίες είναι και τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού:
 
AB Felix, Aris Drivas Yachting, Atalanta Golden Yachts, Athens Yachts, Big Blue Yachting
Cape4 Yachting, Istion Yachting, Megisti Blue Yacht Charters, North Star Yachting, Parsifal Yachting, Seascape Yacht Charter.
 
Να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών(ΕΣΜΕΘ), το ίδιο χρονικό διάστημα θα φιλοξενηθεί στο νησί του Πόρου, η έκθεση “East Med Yacht Show 2013” όπου γίνεται τα τελευταία 12 χρόνια στο νησί.