ΑθλητισμόςΑρχείο

Με ερασιτεχνισμούς ξεκινά ο Μαραθώνιος

Με ερασιτεχνισμούς προσπαθούν οι διοργανωτές να στήσουν μια εξαιρετικά μεγάλη για πρώτη φορά αθλητική εκδήλωση στο Ναύπλιο.
 
Την ιστοσελίδα βιάστηκαν να την βγάλουν στον αέρα, ενώ είναι ακόμη υπό κατασκευή.
 
Έτσι όποιος επισκέπτεται την διεύθυνση  nafpliomarathon.gr θα δει μόνο ένα slide show με μερικές όμορφες φωτογραφίες του Ναυπλίου, και έναν χρονομετρητή που μετρά αντίστροφα μέχρι την ημερομηνία που θα γίνει ο Μαραθώνιος.
 
Σε περίπτωση που θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες πρέπει να ανοίξει το αρχείο pdf. που περιέχει το έντυπο της διοργάνωσης.
 
Σε μικρότερες συσκευές (tablet κλπ) εμφανίζονται περισσότερα. Όπως η φόρμα επικοινωνίας του site, η οποία  όμως είναι μισή στην Ελληνική γλώσσα και μισή στην Αγγλική γλώσσα. 

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της επίσημης ιστοσελίδας, οι οποίες εμφανίζουν σε πολλά σημεία (πράγμα που φανερώνει τη βιασύνη των συντακτών) ορθογραφικά (Περιφεριακή ενότητα) και συντακτικά λάθη (Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστη την εμπειρία της συμμετοχής τους), πρόθεση των διοργανωτών είναι να προσελκύσουν τόσο Έλληνες όσο και αθλητές από το εξωτερικό.
 
Επομένως, μήπως η επίσημη ιστοσελίδα πρέπει να γίνει δίγλωσση, ώστε να μπορεί να καταλάβει και ο ξένος τι  λέει;
 
Ακόμη, στο κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα  θα διαβάσει κανείς ότι οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και μέσα από την  ιστοσελίδα, αλλά δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα.  Είναι και αυτό υπό κατασκευή.
 
Αλλά επειδή ο σοφός λαός σε μια λαϊκή παροιμία λέει: « όποιος βιάζεται, σκοντάφτει..», καλό θα είναι να μην βιάζονται ώστε να είναι  πιο προσεκτικοί .
 
Το παν είναι η εικόνα μας. Μια ωραία επίσημη ιστοσελίδα, παραπέμπει και σε μια ωραία και σωστή διοργάνωση.
 
Βέβαια, οι διοργανωτές έχουν περιθώριο περισσοτέρων των 100 ημερών μέχρι τον αγώνα για να βελτιώσουν την σελίδα και να γίνει μια άψογη διοργάνωση, όπως ταιριάζει στο Ναύπλιο.