ΚοινωνίαΑρχείο

Αρωγός στην επανασύνδεση ρεύματος ο Δήμος Άργους- Μυκηνών

Από τον Δήμο Άργους Μυκηνών  καλούνται οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των Κοινωνικών και Προνοιακών Δομών του Δήμου, και τους έχει γίνει διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ανεξόφλητων οφειλών,  να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις :

  1. Το ρεύμα να έχει διακοπεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2013 .
  2. Να είναι γραμμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο Δήμου, Βιβλιάριο Πρόνοιας) μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2013 .

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με ταυτότητα, λογαριασμό της ΔΕΗ, Ε1 και το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικονομικού έτους 2013 .

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεσμεύεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει τους αδύναμους συμπολίτες του, ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση. Επίσης καλούμε όλους όσους γνωρίζουν περιπτώσεις συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και ηλεκτροδότησης, να ενημερώνουν άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για τον συντονισμό των ενεργειών και την κινητοποίηση όλων μας.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν από το Δήμο μας και οι σχετικές αιτήσεις  θα διαβιβασθούν στα αρμόδια γραφεία της ΔΕΗ προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα άμεσης επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος από την επιτροπή που θα συγκροτηθεί.