Αρχείο

Επέκταση δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης στην πόλη του Άργους

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΣΥΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
Άργος, 29/1/2014
Αρ. Πρωτ.:115
 
Έργο: «Επέκταση δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης στην πόλη του Άργους»
Προϋπολογισμός: 180.000,00 €  χωρίς Φ.Π.Α.
Χρηματοδότηση: Ίδιοι Πόροι
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
1. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Άργους – Μυκηνών (Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.) διακηρύσσει ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Επέκταση δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης στην πόλη του Άργους» με το σύστημα με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών ομοειδών εργασιών του άρθρου 6 του  Ν.3669/08.
2. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 180.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
3. Τόπος εκτέλεσης του έργου: Ο πολεοδομικός ιστός της πόλης του Άργους.
4. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3669/08 «Κύρωση της  κωδικοποίησης της νομοθεσίας κατασκευής δημοσίων έργων (ΚΔΕ) και τους όρους της αναλυτικής διακήρυξης. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η χαμηλότερη τιμή, όπως ειδικότερα ορίζεται στο Ν.3669/08.
5. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., Δαναού 3-5 στο Άργος, την 18η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ..
6. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στο διαγωνισμό, ορίζεται η 18η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ.
7. Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς και τα τεύχη δημοπράτησης διατίθενται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., Δαναού 3-5 στο Άργος μέχρι και την 13η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη.
8. Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.
9. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις: 
α.  Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α2, 1η και  2η   (εντός νομού ή γειτονικού) τάξη πτυχίου για έργα κατηγορίας  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ.
β. Προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), ή που προέρχονται από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν κυρωθεί με σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου, στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.
10. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό κατατίθενται από τους διαγωνιζόμενους, εγγυητικές επιστολές συμμετοχής, που ανέρχονται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α, ήτοι στο ποσό των 3.438,00 €. Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται είτε στην υπηρεσία που διεξάγει το διαγωνισμό, είτε στο φορέα κατασκευής, είτε στον κύριο του έργου και σε περίπτωση διαγωνιζόμενης κοινοπραξίας πρέπει να είναι κοινές υπέρ όλων των μελών της. Οι εγγυητικές επιστολές συμμετοχής δεν γίνονται δεκτές, αν έχουν χρόνο ισχύος μικρότερο των 5 μηνών και 30 ημερών, από την ημερομηνία δημοπράτησης, δηλαδή πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον μέχρι  την 11η Αυγούστου 2014.
11. Ο χρόνος ισχύος της οικονομικής προσφοράς ορίζεται σε έξι (6) ημερολογιακούς μήνες από την ημερομηνία υποβολής της.
12. Ο χρόνος περαίωσης του έργου είναι δέκα (10) ημερολογιακούς μήνες.
13. Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Γραμματείας της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Αρμόδιος υπάλληλος η Κα Δημοπάνα Χριστίνα, Δαναού 3-5, τηλέφωνο 2751023938–40.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ