ΚοινωνίαΑρχείο

Οι αγρότες καταγγέλουν πολιτική εκμετάλλευση του αγώνα τους

Το ανεξάρτητο αγροτικό μπλόκο της Αργολίδας καταγγέλει καπήλευση του αγώνα τους από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, το οποίο δεν κατονομάζουν.
 
Έτσι λοιπόν κάνουν την παρακάτω καταγγελία:
“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε στα Μ.Μ.Ε. προσπάθεια καπηλείας και εκμετάλλευσης του αγώνα των αγροτών, από συγκεκριμένο κόμμα.
 
Μέλη του, καπηλεύονται τον όρο ανεξάρτητα αγροτικά μπλόκα και προσπαθούν να καπηλευθούν τον αγώνα τον αγώνα των αγροτών.
 
Δηλώνουμε ότι το ανεξάρτητο αγροτικό μπλόκο στην Αργολίδα είναι το μπλόκο των αγροτικών οργανώσεων του νομού δίπλα στον Ξεριά στο Άργος, το μπλόκο που εδώ και ένα μήνα είναι στο δρόμο, οργανώνοντας τις μεγάλες διαμαρτυρίες, στις οποίες συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών.
 
Πρώτων  στην περιφέρεια Αργολίδος και τη μεγάλη πορεία μέσα στην πόλη του Ναυπλίου., μετά στη μεγαλειώδη πορεία και συγκέντρωση στην πόλη του Άργους και τη δημιουργία του μπλόκου δίπλα στη γέφυρα του Ξεριά.
 
Στο σμίξιμο των Αγροτών με όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του Νομού και τη διοργάνωση από κοινού στην πλατεία του Αγίου Πέτρου της μοναδικής στα χρονικά του νομού συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ήμασταν όλοι μαζί.
 
Στο αντάμωμα με όλα τα ανεξάρτητα μπλόκα της Πελοποννήσου αλλά και της άλλης Ελλάδος και στην οργάνωση της Πανπελοννησιακής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα διόδια της Νεστάνης με τη συμμετοχή πάνω από δυο χιλιάδων αγροτών από όλη την Πελοπόννησο και με τη μεγάλη πορεία στο κέντρο της Τρίπολης που κατέληξε στην περιφέρεια.
 
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα στην πιο κρίσιμη στιγμή του, όπως έκαναν άλλοι, κάνοντας τους λαγούς της κυβέρνησης αυτό που μας κάνει να είμαστε στο δρόμο είναι η αγωνία μας για την επιβίωση του αγροτικού κλάδου και της χωράς μας με μοναδικό κριτήριο την προβολή των δίκαιων αιτημάτων μας και όχι την προβολή περιφερειακών συμβούλων και κομματικών στελεχών.
 
Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέσα από τις οργανώσεις μας και το μπλόκο της γέφυρας του Ξεριά στο Άργος”