ΚοινωνίαΑρχείο

Τους έπιασαν λίγο μετά την απόδραση από τις φυλακές Τίρυνθας

Συνελήφθησαν άμεσα χθες 3.3.2014 το βράδυ, στην Τίρυνθα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μόλις είχαν αποδράσει από το Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας.

Ειδικότερα, οι δυο κρατούμενοι, βραδινές ώρες χθες υπερπήδησαν τον εξωτερικό μαντρότοιχο του Καταστήματος Κράτησης και τράπηκαν σε φυγή, επιχειρώντας να διασχίσουν την Ε.Ο. Ναυπλίου – Άργους, όπου και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος κρατούνταν στο κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας από το 2010, με ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και πέντε (5) μηνών, για ληστεία, ενώ ο 33χρονος κρατούνταν από το 2011, με ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και είκοσι (20) μηνών, για απόπειρα ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.