ΚοινωνίαΑρχείο

Πανευρωπαϊκή προβολή για το νοσοκομείο Ναυπλίου

Η χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου θα παρουσιάσει το Επιστημονικό της έργο στο 15οΕυρωπαικό Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, που είναι και Παγκόσμιο Συνέδριο Τραύματος, που θα διεξαχθεί 24 έως 27 Μαίου 2014 στη Frankfurt Germany.
 
Η ανακοίνωση της κλινικής με τίτλο: «Roadtraffic injuryadmissions andthe austeritymeasures in adistrict Greekhospital» θα παρουσιαστεί σε σύνεδρους από όλο τον κόσμο στις 25 Μαίου 2014.
 
Η κλινική είναι πανελλήνια γνωστή για την εξειδικευμένη γνώση και τις πολύ σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα και τις απειλητικές για τη ζωή του ασθενούς κακώσεις. Συμμετέχει σε ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης των χειρουργών στην αντιμετώπιση του Τραύματος.
 
Είναι η 3ησυνεχόμενη συμμετοχή της κλινικής σε Πανευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος προβάλλοντας επιστημονικά το Νοσοκομείο της Αργολίδας έξω από τα σύνορα της χώρας και αποτελεί ταυτόχρονα αναγνώριση του έργου της κλινικής από την επιστημονική κοινότητα έξω από τα σύνορα της χώρας.