Site icon Αρχείο anagnostis.org

Αφήστε τον Λιμενάρχη να κάνει τη δουλειά του

Αφήστε τον Λιμενάρχη να κάνει τη δουλειά του

Κακός χαμός έγινε τις προάλλες με την επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο. Σε τέτοιο σημείο, που ο νεαρός υπουργός ίσως να το ξανασκεφθεί καλύτερα, όταν είναι να έρθει ξανά προς τα κάτω.
Πού να  περίμενε ο Μιλτιάδης, ότι εκτός από τα trendy γυαλιά του που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από τους Ναυπλιώτες χρήστες των κοινωνικών δικτύων, θα γινόταν και ο σάκος του μπόξ της διαμάχης Κωστούρου – Γραμματικόπουλου και ότι ανακατευόταν άθελά του στα δημοτικά του Ναυπλίου.
Το χειρότερο όμως είναι που ο Ναυπλιώτης λιμενάρχης Σπύρος Μαρίνος λίγο έλειψε να παραιτηθεί με όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο και για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί επακριβώς.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο λιμενάρχης είναι ο άνθρωπος που έχει πιστέψει απόλυτα ότι η ανάπτυξη του Ναυπλίου, μόνο μέσα από την ανάπτυξη του λιμανιού μπορεί να επιτευχθεί.  Και χάρη στη δική του εμμονή και επιμονή -χωρίς βέβαια να παραλείπεται και η συμβολή των υπολοίπων, στην αναλογία που τους αντιστοιχεί- θα προχωρήσουν τα τόσο σημαντικά λιμενικά έργα.
 
Α.Γ.

Exit mobile version