ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Video. Τα ενδοπαραταξιακά του συνδυασμού Τατούλη, διέλυσαν το Περιφερειακό

Ντροπή για την Περιφέρεια και τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας. Μια συνεδρίαση που θύμιζε συνεδριάσεις παλιών κοινοτικών συμβουλίων, χωρίς κανόνες και σεβασμό προς τον θεσμό.

Τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα του συνδιασμού του Πέτρου Τατούλη και οι κόντρες μεταξύ των συμβούλων του, δεν επέτρεψαν καν να ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αφού το συμβούλιο διεκόπη.

Χειβιδόπουλος, Πουλοκέφαλος, Νικολάκου, Δέδες και Τατούλης πρωταγωνίστησαν. Ακολούθησαν όμως και πολλοί άλλοι εκτός παράταξης, όπως ο Ν. Γόντικας εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς και φωνασκώντας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος επικαλέστηκε τον κανονισμό και έθεσε θέμα νομιμοποίησης των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, επειδή προήδρευσε ο κος Πουλοκέφαλος, που υποτίθεται ότι έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Κάτι όμως που ο τελευταίος αρνήθηκε ότι έχει πράξει επισήμως.

Τελικά, μετά τους καυγάδες και τους διαπληκτισμούς το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή με άλλη σύνθεση, ενώ ο Γιώργος Πουλοκέφαλος αναμένεται να κάνει θορυβώδη παραίτηση.