ΡεπορτάζΑρχείο

Αρένα το Δημοτικό Συμβούλιο του Ναυπλίου

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν εχθές στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων. Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι “παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού”, και μένοντας πιστοί στο καθήκον, να λύνουν δηλαδή τα προβλήματα των δημοτών που τους ψήφισαν, περιορίστικαν απλά στους διαπληκτισμούς και τις προσβολές, χωρίς να πιαστούν και στα χέρια… Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου μετατρέπεται σε αρένα, και ελπίζουμε να είναι η τελευταία! 

Την φυτιλιά την άναψε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιόδρας, που υπέβαλε μια ερώτηση σχετικά με την πορεία της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει ξεκινήσει για το θέμα της αντιμισθίας των αντιδημάρχων. 

Από εκεί κι’ έπειτα άρχισαν οι διαξιφισμοί με κύριους πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο κ. Π. Βλαχόπουλο, τον κ. Τσιόδρα και  τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ανυφίου Κώστα Καραμπή. Στην διαμάχη ενεπλάκησαν και ο κ. Ν. Χρόνης που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σ. Αυγουστόπουλο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Χαρακτηριστικές ήταν οι προσβολές και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν. Δεν ξέρουμε αν τελικά βρήκαν τον χρόνο να πάρουν και αποφάσεις, που είναι και ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται εκεί, και όχι φυσικά για να λύνουν τις προσωπικές τους διαφορές…