ΟικονομίαΑρχείο

Επιτυχημένα και φέτος τα Εν Άργει Διονύσια

Σε εορταστικό κλίμα τελείωσαν τα ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ το Σάββατο 5 Απριλίου με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται τους στρατώνες Καποδίστρια. Η άρτια διοργάνωση, τα φαντασμαγορικά σόου και η άψογη διακόσμηση του πολυχώρου ,άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, που αποχώρησε στις 3 τα ξημερώματα με χειροκροτήματα από την εκδήλωση.

Οι αίθουσες τέχνης ήταν γεμάτες ενώ οι εκθέτες των τοπικών οίνων γέμιζαν συνεχώς τα ποτήρια των επισκεπτών. Τα σχόλια όλων ήταν θετικά και επιβεβαίωναν πως τα «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» είναι πλέον θεσμός για την πόλη του Άργους.
 

Πολίτες του Άργους αλλα και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές αλλα και την Αθήνα συνέρρεαν και τις τρεις ημέρες στα «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» επικροτώντας την προσπάθεια του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της ΚΕΔΑ-Μ, για την πιο επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση των τελευταίων ετών. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που επισκέφθηκαν τα ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ,ήταν και ο ΥΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης που ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ-Μ Ν. Γκαβούνο την τελευταία βραδιά της εκδήλωσης.

Πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή επιτυχημένων πανελλαδικός οινοπαραγωγών της Αργολίδας που χωρίς να αναμένουν κανένα οικονομικό όφελος , συμμετείχαν στην έκθεση, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον τόπο και την ευκαιρία να συναναστραφούν τους συμπολίτες τους.
 

Οι Αργείοι καλλιτέχνες και οι εκθέτες ευχαρίστησαν το κοινό και τους διοργανωτές για την δημιουργική συνεργασία και έδωσαν ραντεβού για το 2015.

Επόμενος στόχος των διοργανωτών των «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ», μέσα στα επόμενα έτη, είναι η μεταφορά της έκθεσης/εκδήλωσης στο λεκανοπέδιο της Αττικής σε μια προσπάθεια να γίνουν γνωστά σε όλους τα τοπικά προϊόντα της Αργολίδας αλλά και η πολιτιστική δράση του τόπου.