Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ζώντας στον ομορφότερο Δήμο της Ελλάδας

Ζώντας στον ομορφότερο Δήμο της Ελλάδας

Ο Αργολικός κάμπος με τις πορτοκαλιές, το Παλαμήδι, την Παλιά Πόλη που γεννήθηκα, τις θάλασσές μας, τους φίλους που μεγαλώσαμε μαζί, τους νέους που προσπαθούν για το μέλλον τους, τα παιδιά που παίζουν στους δρόμους, τους επισκέπτες που έρχονται να δανειστούν λίγο από την μαγεία της δικής μας καθημερινότητας. Όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό, του ομορφότερου Δήμου της Ελλάδας.

Ίσως  είμαι υποκειμενικός στους χαρακτηρισμούς μου, όμως έτσι αισθάνονται όλοι οι κάτοικοι. Πολύ-φωτογραφημένα σημεία, που κάθε νέα φωτογραφία ξεσηκώνει ενθουσιασμό! Μια ευλογημένη περιοχή που δεν «χορταίνεται» κι εμείς τυχεροί κάτοικοι της.

Χαίρομαι γιατί ο Δήμος μας, δεν παρήκμασε τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, όπως συνέβη στους περισσότερους Δήμους της χώρας μας. Στον Δήμο μας έγιναν έργα.

Έργα ανάπτυξης, μέσα στην κρίση!

Ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Κωστούρος, έχει όραμα, ειλικρίνεια, εμπειρία και εργατικότητα για την «επόμενη μέρα» του Δήμου Ναυπλιέων. Το έχει αποδείξει αυτούς τους 23 μήνες.

Η «επόμενη μέρα»  είναι το Όραμα όλων για την περιοχή μας.

Θέλουμε έργα. Θέλουμε λιμάνι και μαρίνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να εντασσόμαστε σε προγράμματα υποδομών και ανάπτυξης. Θέλουμε φωτισμό των δημόσιων χώρων με ηλιακή ενέργεια. Θέλουμε ενίσχυση του τουρισμού. Θέλουμε υλοποιήσιμες λύσεις για την ύδρευση, την αποχέτευση και τα σκουπίδια. Θέλουμε αξιοποίηση των δημόσιων χώρων. Θέλουμε αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου. Θέλουμε διαφάνεια σε όλα.  

Θέλουμε Δημοτική πρόνοια για τις ασθενέστερες ομάδες. Θέλουμε Δημοτικό ιατρείο. Θέλουμε ομάδες εθελοντών.

Θέλουμε όλα αυτά που μπορούμε να έχουμε.

Θέλουμε και Μπορούμε όλοι μαζί, ενωμένοι να συνεχίσουμε την υλοποίηση του Οράματος για την δική μας «επόμενη μέρα». 
 
Του Γιάννη Μπαλαμπάνη, 
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον Συνδυασμό “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου

Exit mobile version