ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε ο Καμπόσος

Πολυπληθής η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, που έδωσε αέρα νίκης στη δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας».

Συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου που τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται έδειξε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Στο πλευρό του είχε τους υποψηφίους του, τον υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, και τον παλιό αντίπαλό του Σωτήρη Κωτσοβό.

 

Από το βήμα κάλεσε σε συστράτευση τους δημότες  «για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε. Να ολοκληρώσουμε την “Αλλαγή Πορείας”. Να μη σταματήσουμε στη μέση του δρόμου όλα αυτά που με αγώνα και θυσία πετύχαμε. Να Προχωρήσουμε Μπροστά, κάνοντας πράξη ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί αυτό θα κριθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου 2014. Το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.»

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οδηγούμε την Αλλαγή, Στηρίζουμε την Ανάπτυξη, Ενισχύουμε την Αλληλεγγύη. Δεν θα σταματήσουμε στη μέση του δρόμου, Δυναμικά Προχωράμε Μπροστά. Την Κυριακή στις 18 του Μάη  η Νίκη είναι δική μας».