ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τους τα μούσκεψε η βροχή…

Τους τα έκανε μούσκεμα ο καιρός απόψε στις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες στο Ναύπλιο. Ο Δημήτρης Κωστούρος και ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ήλπιζαν σε λαοπλημμύρα, αλλά τελικά αυτό που εισέπραξαν αμφότεροι ήταν σκέτο “πλημμύρα”! Βέβαια δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αψήφησαν την βροχή, και έμειναν μέχρι το τέλος, δείχνοντας έτσι την αφοσίωσή τους στους “αγαπημένους” τους υποψήφιους.

Η ομιλία του Χρήστου Γραμματικόπουλου στον Άγιο Κωνσταντίνο κυμάνθηκε σε υψηλούς τόνους, με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “Ναύπλιο Νέα Ελπίδα” να καλεί  όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε “ο Δήμος να απαλλαγεί από την μικρή αλλά πολύ ισχυρή ομάδα εξουσίας, που με αδιαφάνεια, αυθαιρεσία και σπατάλη διοικεί τα δύο τελευταία χρόνια“.

Μομφές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου, είχε και η ομιλία του Δημήτρη Κωστούρου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο δημαρχείο, η οποία όσο κράτησε, κυμάνθηκε σε ηπιότερους τόνους, και με ωραίες ατάκες στο τέλος.

Μετά την “πλημμύρα” αναμένουμε να διαβάσουμε για “σεισμούς” αλλά μη φοβάστε! Άμα γίνει κανονικός σεισμός θα το καταλάβετε…