ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σέρβους στο Ναύπλιο

Έκκληση στο κοινό για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Σερβίας απευθύνει ο Δήμος Ναυπλιέων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για βιβλική καταστροφή που έπληξε την περιοχή και ξεπερνά σε ζημίες την τελευταία θεομηνία που σημειώθηκε πριν από 120 χρόνια.

O Δήμος Ναυπλιέων, καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στους πληγέντες στη Σερβία, να προσφέρουν τη βοήθειά τους στα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης: φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και κλινοσκεπάσματα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 – 13:00 στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, τηλέφωνο 2752028133

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχει αρχίσει να γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από Σέρβους που διαμένουν στο Ναύπλιο. Η συγκέντρωση ρούχων γίνεται στην οδό Ασκληπιού ,δίπλα στο “Μερακλίδικο” στην Άρια Ναυπλίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6995724056.
 

 

Ευχαριστούμε ολόκαρδα τον κύριο Γιώργο Δημήτριου που δωρίσε τον αποθηκευτικό χώρο στην Λεωφόρο Ασκληπιού στο Ναύπλιο (λίγο ποιο κατά από το Σαλαπάτα, δίπλα στο Μερακλίδικο.
 

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της Σέρβικης Πρεσβείας στην Αθήνα.