ΨυχαγωγίαΑρχείο

Οι Halfnote από την Αργολίδα στο Ράδιο Αρβύλα (Βίντεο)

To alternative rock συγκρότημα από την Αργολίδα βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στη δημοφιλή σατιρική εκπομπή του ANT1 Ράδιο Αρβύλα. Οι Half Note έκλεισαν μουσικά την εκπομπή, στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Οι Halfnote δημιουργήθηκαν επίσημα το 2011 όμως τα βήματά τους στην Ελληνική μουσική σκηνή είχαν γίνει απο το 2009 με διαφορετικές σαφώς συνθέσεις της μπάντας. Η τωρινή σύνθεση του συγκροτήματος, όπου έχει μείνει έτσι από τα τέλη του 2011,αποτελείται από τους Γαβρίλη Παναγιώτη , Κουτσουδάκη Γιάννη και Μητρόπαπα Δημήτρη.

Το συγκρότημα διαθέτει δικό του αυθεντικό υλικό καθώς και κάποιες διασκευές προσαρμοσμένες στον ήχο του συγκροτήματος.Σε κάθε ζωντανή εμφάνιση, η μπαντα προσπαθεί να δημιουργήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο,μια αξέχαστη μουσική εμπειρία αφιερώνοντας ένα μέρος του προγράμματος , σε live μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Έχοντας λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ αλλά και σε διάφορες μουσικές σκηνές της περιοχής,οι Halfnote είναι απο τα πλέον ενεργά συγκροτήματα της Αργολίδας και πολύ ώριμοι μουσικά παρά τη μικρή ηλικία τους. Το 2012, το συγκρότημα κυκλοφορεί την πρώτη του επίσημη δουλειά με 7 κομμάτια στο promo EP “Lies” που ηχογραφήθηκαν στα Delight Studios από τον Chris Zantioti. Το τελευταίο τους CD έχει τίτλο “Personal Identity” και κυκλοφορεί από την «Final Touch», με δικό τους υλικό και Αγγλικό στίχο.
 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: