ΑθλητισμόςΑρχείο

Σε ποιο μέρος της Πελοποννήσου παραθερίζει ο Γκάρεθ Μπέιλ;

Ο μύθος θέλει πριν από πολλά χρόνια τον Ρονάλντο (τον χοντρό) να δοκιμάζεται σε μικρή ηλικία από την Καλαμάτα και να απορρίπτεται… Η πραγματικότητα όμως θέλει όντως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου Γκάρεθ Μπέιλ, να βρίσκεται σήμερα στη Μεσσηνία!

Κατά καιρούς έχουν έρθει παικταράδες στην Ελλάδα.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που ανήκουν στην κατηγορία «θα έρχονταν μόνο για διακοπές». Σαν τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Λίγες μέρες λοιπόν αφότου σκόραρε το γκολ με το οποίο η Ρεάλ προηγήθηκε της Ατλέτικο στον τελικό του Champions League, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου βρέθηκε στη χώρα μας.

Όχι για να διαπραγματευτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά για να χαλαρώσει και να παίξει με την ησυχία του το αγαπημένο του γκολφ στο «Costa Navarino» της Μεσσηνίας, όπου και παραθερίζει, σύμφωνα με το «Best TV».

Ο Ουαλός Gareth Bale κόστισε στη Ρεαλ 101 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει και ήδη έχει αρχίσει την απόσβεση. Εκτός από το νικητήριο γκολ στον τελικό του Champions League, πέτυχε ένα από τα καλύτερα τέρματα της σεζόν στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, όπου και διένυσε 59,2 μέτρα (εντός κι εκτός γηπέδου) μέσα σε 6,42 δευτερόλεπτα, δηλαδή 8,92 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Και όλα αυτά, με 30 διασκελισμούς, φθάνοντας, αν και ποδοσφαιριστής, να συναγωνίζεται τον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου, τον Γιουσέιν Μπόλτ!