ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτιά για τον Θοδωρή Μητσάκο

Μια μεγάλη αγωνιστική επιτυχία για τον όμιλό μας έκρυβε το 1ο Ατομικό Πανελλαδικό Βορρά Νότου για παιδιά κάτω των 10 ετών που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο Α.Ο.Α. ΠΑΠΑΓΟΥ από την Παρασκευή 30/5 μέχρι την Δευτέρα 2/6.

Ο αθλητής του ΡΗΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και της αγωνιστικής ομάδας του Athlisis Tennis Club ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στην Περιφέρεια του Νότου σε ένα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 85 αγόρια κάτω των 10 ετών.

Ο Θοδωρής στον τελικό αντιμετώπισε τον αθλητή του Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ Vladimir Holban , του οποίου επικράτησε με σκορ 2-0 σετ (40,53) . Στον δρόμο για τον τελικό ξεπέρασε διαδοχικά τα εμπόδια των Παπαδημητρόπουλου Α. (Ο.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ) με w.o., Αναστόπουλου Π. (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) με 60, Σαμολαδά Μ. (ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) με 62 , Μηναδάκη Μ. (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) με 60 στους 16, Αδαμόπουλου Π. (ΟΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) με 40,40 στους 8, Σούλη Κ. (ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ) με 40,40 στα ημιτελικά.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΡΗΓΑΣ-ΑΟΑΑ εκπροσωπήθηκε και από έναν ακόμα μικρό αθλητή, τον Σταύρο Κόλλια, ο οποίος είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, καθώς έφτασε στους 8 του πρωταθλήματος. Ο Σταύρος έδωσε 4 ματς μέχρι τους 8 , που αποκλείστηκε από τον Π. Τσεκούρα (ΠΕΥΚΗ ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) με σκορ 2-0σετ (40,53). Νωρίτερα είχε αποκλείσει τους Μπαρμπαρή Π. (Α.Κ.Α.Μ.) με 61, Κουτσούλη Ο. (Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) με 61 και Τσαγκανό Β. (Ο.Α. ΧΟΛΑΡΓΟΥ) με 61 .

Η Διοίκηση του ομίλου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές τους για την διάκρισή τους και εύχονται καλή συνέχεια και δύναμη στις επερχόμενες διοργανώσεις (1ο Kalamata Junior Open “ΤΤΚ Warriors Tour Greece 2014” – 3o Open Junior Athlisis Cup) με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου.