ΨυχαγωγίαΑρχείο

Η Miley Cyrus σε νέες τόπλες περιπέτειες…

Γεννημένη με το όνομα Destiny Hope Cyrus, το Νοέμβρη του 1992, η Miley Cyrus είναι μια από τις δημοφιλέστερες Αμερικανίδες pop τραγουδίστριες τα τελευταία χρόνια αλλά και επιτυχημένη ηθοποιός, κυρίως τηλεοπτικών σειρών και νεανικών κινηματογραφικών ταινιών. Άλλωστε η Miley είναι πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Miley Stewart/Hannah Montana στην τηλεοπτική σειρά «Hanna Montana» της Disney Channel, που προβάλλονταν μέχρι πρόσφατα και στην Ελλάδα.

Αν και η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2003 στην ταινία «Big Fish» του Tim Burton, η Cyrus έγινε διάσημη αφότου η σειρά «Hannah Montana» έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2006. Ακλουθώντας την επιτυχία του σίριαλ, τον Οκτώβριο του 2006, η πιτσιρίκα κυκλοφόρησε το soundtrack της σειράς που περιελάμβανε 8 τραγούδια, album που έφτασε στην 1η θέση του «Billboard Top 200» και έγινε διπλά πλατινένιο σε μόλις 2 μήνες. Από τότε μέχρι σήμερα, η καριέρα της Miley απογειώθηκε σε δυσθεώρητα pop ύψη με δεκάδες επιτυχίες, σε μουσική και κινηματογράφο, ενώ και η προσωπική της ζωή αποτελεί αγαπημένο, καθημερινό θέμα εκατομμυρίων Αμερικανών, κυρίως εφήβων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η οικογένεια της Cyrus αποτελείται από 8 μέλη: Την Brandi και τον Trace που είναι μεγαλύτεροι από εκείνη (επίσης είναι και ετεροθαλείς αδέλφια της) όπως και ο Christopher Cody. Η Σάιρους έχει επίσης και άλλα 2 αδέρφια τον Braison και τη μικρη Noah. Ο πατέρας της είναι ο Billy Ray Cyrus και η μητέρα της είναι η Leticia (Tish).



















 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ΠΗΓΗ