ΑθλητισμόςΑρχείο

Τους φταίει ο Διομήδης στην ΑΕΚ για τα επεισόδια!

Η διοίκηση και οι παίχτες της ΑΕΚ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς μέσα στο παραλήρημά τους για την, όπως πιστεύουν αυστηρή, τιμωρία που τους επιβλήθη για τα όσα αισχρά προκάλεσαν οι οπαδοί τους, τα βάζουν μέχρι και με τον Κυπελλούχο Ευρώτης Διομήδη, αποκαλώντας τον μάλιστα “Χωριό”

Μάλιστα ο αθλητής της ΑΕΚ Σάββας Καρυπίδης μας λέει μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ότι για όλα φταίει το “Χωριό” και ότι ομάδα και κόσμος της ΑΕΚ ήταν υπόδειγμα!!! Να τον χαίρεστε…
 
Αναλυτικά τα όσα γράφει ο αθλητής της ΑΕΚ:
«Ντροπή και αίσχος. 80.000€ πρόστιμο και 6 αγωνιστικές;;; Ο λόγος;;; Λοιπόν εσείς εκεί προς αστυνομία μεριά και εκεί στο χωριό, επειδή εσείς τα κάνατε όλαααα και βασικά μου κόβεται τα όνειρα να συνεχίσω να παίζω και να κάνω αυτο που αγαπώ θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα σας.
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!! ΑΛΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!».

Ο Διομήδης με ανακοίνωσή του, του ζητάει να ανακαλέσει, αλλιώς θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη: 
Κάναμε ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια και κυρίως υπομονή εδώ και μια εβδομάδα, προκειμένου να μην πυροδοτήσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα, να ανεχτούμε το «σκηνικό» που κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν και την προπαγάνδα. Σεβαστήκαμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο τελικά κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ως εδώ και μη παρέκει όμως. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα & όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όρια της. Όποιος έχει τα «κότσια» ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα. Τέλος η λάσπη στον ανεμιστήρα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού & το πήδημα».

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχει ήθος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν φέρει ευθύνη για καμία «μαύρη» σελίδα του ελληνικού handball.

Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΥΓ : Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη.