ΚοινωνίαΑρχείο

Συνεργασία του επιμελητηρίου Αργολίδας και του ΕΒΕ Βόννης

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, μετά από μια εποικοδομητική συνεργασία αρκετών μηνών θα προχωρήσει στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βόννης. Σκοπός της Συμφωνίας είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην προαγωγή του συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης εμπνευσμένου κατά τα πρότυπα του δυτικοευρωπαϊκού γερμανικού μοντέλου.

Στα πλαίσια της επικείμενης Συμφωνίας το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βόννης και τον Γερμανο-Eλληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.30μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Κορίνθου 23, Άργος).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βόννης κ.Wolfgang Griebl και διευθύντρια του ΟΑΕΔ – ΚΕΤΕΚ Αργολίδας ΕΠΑΣ Μαθητείας κα Ιωάννα Κολορίζα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ο οποίος θα αναλύσει τον τρόπο προσαρμογής του δυαδικού συστήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης στα ελληνικά δεδομένα.

Το παρόν ακόμα θα δώσουν εκπρόσωποι των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων του τόπου.