ΚοινωνίαΑρχείο

Εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει για τις εξής δράσεις και εκδηλώσεις:

“Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου, σας προσκαλούμε στο κλείσιμο της χρονιάς, τη Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.00΄μ.μ.. Θα συναντηθούμε στη καφετέρια ΞΕΝΟΝ, στη πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιον.

Τιμή συμμετοχής: ό,τι πάρετε. Οι ασθενείς δωρεάν.

-Αποφοίτηση 4ης ομάδας εκπαίδευσης εθελοντών τη Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.00΄μ.μ.. Θα συναντηθούμε στο Τουριστικό περίπτερο, στον προφήτη-Ηλία, στο Άργος. Θα γίνει η Απονομή των βεβαιώσεων και στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια όμορφη μουσική βραδιά.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε ως τις 18 Ιουνίου 2014, στα τηλ. 27510-68858 και 6944219646.
Η συμμετοχή των ασθενών θα είναι δωρεάν.

-Σας ενημερώνουμε πως το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ήρθε σε συμφωνία με το ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Ηρόφιλος Α.Ε. στο Ναύπλιον, προκειμένου οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μαστογραφία, να ελεγχθούν στο συγκεκριμένο Κέντρο (ασφαλισμένες και ανασφάλιστες).
Η ψηφιοποιημένη μαστογραφία θα κοστίζει 20 ευρώ και η προσφορά θα ισχύει για τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ και ΙΟΥΛΙΟ. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου.

-Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο της Αθήνας συνεχίζονται ως τις 20 Ιουνίου 2014. Μέλη του συλλόγου θα συμμετάσχουν στο δρόμο των 5χλμ. Και στο δρόμο των 10 χλμ.. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. 

-Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.00΄μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου,
ο Μορφωτικός Σύλλογος Κουτσοποδίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Αργ/δας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ », διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : « Πρόληψη καρκίνου του μαστού ».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.”