ΚοινωνίαΑρχείο

Στη φάκα της ασφάλειας Ναυπλίου 22χρονος τσαντάκιας

Συνελήφθη, στις (24.6.2014) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, χθες το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού αρχικά προσέγγισε την 34χρονη της αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια, κατά την διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από την 34χρονη και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, διατήρησε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας εντόπισαν τον 22χρονο και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.