ΚοινωνίαΑρχείο

19χρονος μαχαίρωσε και έκλεψε ταξιτζή στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (6.9.2014) το απόγευμα, στη Δαλαμανάρα Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ενός (1) 47χρονου ημεδαπού, οδηγού ΤΑΞΙ.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, ο 19χρονος αρχικά επιβιβάστηκε σε Δημοσίας Χρήσης Επιβατηγό όχημα (ΤΑΞΙ), οδηγούμενο από τον 47χρονο, προκειμένου να τον μεταφέρει στη Δαλαμάναρα Αργολίδας.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μετά από διαπληκτισμό που είχαν ο 19χρονος με τον 47χρονο, με αφορμή το αντίτιμο της διαδρομής, ο 19χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με τη χρήση μαχαιριού τον 47χρονο, ενώ ακολούθως με την απειλή του μαχαιριού, του αφαίρεσε χρήματα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, εντοπίστηκε ο 19χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.