ΚοινωνίαΑρχείο

Έχουν να πληρώσουν κλήσεις από το 2009 στο Άργος!

Πολλά τα φέσια στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, ειδικά σε ότι αφορά τις κλήσεις που αφορούν παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μάλιστα υπάρχουν πολίτες που έχουν αφήσει απλήρωτες κλήσεις εδώ και μια πενταετία, δηλαδή από το 2009! Έτσι λοιπόν θυμήθηκε ο δήμος να εκδώσει υπενθύμιση προς τους “ξεχασιάρηδες” οφειλέτες, ώστε να θυμηθούν και αυτοί με τη σειρά τους να τακτοποιήσουν αυτή την χρόνια οικονομική εκκρεμότητα.  

Έτσι λοιπόν:
“Ο Δήμος Άργους- Μυκηνών, ενημερώνει τους δημότες πως μετά από βεβαίωση καταλόγων κλήσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας της Τροχαίας, διαπιστώθηκε πως μεγάλος αριθμός κλήσεων παρελθόντων ετών (2009-2010-2011) παραμένει σε οικονομική εκκρεμότητα.

Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε όσους παραβάτες έχουν λάβει την σχετική ειδοποίηση να προσέλθουν στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου Άργους-Μυκηνών για την τακτοποίηση των οφειλών τους.

Σε περίπτωση κατά την οποία η ημερομηνία της παράβασης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,(λόγω μεταβίβασης του οχήματος) υποχρεούστε όπως προσέλθετε στα γραφεία της ταμειακής υπηρεσίας για την βεβαίωση των στοιχείων του παραβάτη.”