ΨυχαγωγίαΑρχείο

Πόλη του yachting και πάλι το Ναύπλιο

Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο λιμάνι του Ναυπλίου το Mediterranean Yacht Show, με παρουσίες των πολυτελέστερων σκαφών αναψυχής που διατίθενται προς ενοικίαση για το επόμενο διάστημα.

Το 2ο Mediterranean Yacht Show έρχεται μετά την περσινή διοργάνωση που είχε προσελκύσει περισσότερους από 200 συμμετέχοντες.

Οι διοργανωτές της GYA (Greek Yachting Association) όπως ανακοίνωσαν είναι τώρα ακόμα πιο αποφασισμένοι να διαμορφώνουν μια επίδειξη της άριστης ποιότητας και ακόμα μεγαλύτερου εμπορικού ενδιαφέροντος:

μια έκθεση που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με στόχο να δημιουργηθούν μοναδικές ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με όλους παράγοντες yachting που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα από όλο τον κόσμο.

Το Ναύπλιο αποδείχθηκε ότι είναι μια πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακή γοητεία με τις απαραίτητες υποδομές. Και προτρέπουν τους επισκέπτες της έκθεσης να έρθουν για να απολαύσουν επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία, και την υπέροχη τοπική κουζίνα χωρίς να θυσιάσει καμιά από τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης. Επιπλέον σημειώνουν την ζεστή και αυθόρμητη φιλοξενία των κατοίκων της πόλης και το ήπιο κλίμα της.

 

 

Σχετικά θέματα

Θα έρθουν και του χρόνου τα γιοτ στο Ναύπλιο

Το επιμύθιο του 1ου Mediterranean Yacht Show Ναυπλίου

Τρυπώσαμε μέσα στα γιοτ και σας τα παρουσιάζουμε

Ποια είναι τα 60 σκάφη της έκθεσης και ποια ξεχωρίσαμε

Πλωτά παλάτια και χλιδή στο Ναύπλιο

Από ψαλίδια άλλο τίποτα στα εγκαίνια της έκθεσης…

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ψαλίδια για μια κορδέλα !!!