ΑθλητισμόςΑρχείο

Το Wolfaki πήγε street με μεγάλη συμμετοχή

Με μια απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή μικρών μαθητών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους το τουρνουά handball «Το Wolfaki πάει street», το οποίο συνδιοργανώθηκε από την ΕΑΠ ΟΧΕ και τον Διομήδη Άργους.

Πάνω από 500 μαθητές δημοτικών σχολείων και Α’ Γυμνασίου κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί την πλατεία και γεμάτοι κέφι, ενέργεια και χαμόγελα έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρόν στο εγχείρημα του συλλόγου μας, που σαν στόχο έχει την προσέλκυση των παιδιών στον αθλητισμό και δη στο άθλημα που μας κάνει υπερήφανους στην Αργολίδα εδώ και πολλά χρόνια.

Στα γήπεδα που δημιουργήθηκαν στον ανοιχτό χώρο της πλατείας, οι μικροί μαθητές έφτιαξαν τις δικές τους ομάδες και υπό την καθοδήγηση των παικτών της ανδρικής ομάδας του Διομήδη έδειξαν το ταλέντο τους στη χειροσφαίριση, αλλά και το πάθος, το πείσμα και την αγωνιστικότητά τους, προκειμένου να είναι οι νικητές στους μεταξύ τους αγώνες.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να παίξουν με κλόουν, να χρωματίσουν το πρόσωπό τους με facepainting και να δοκιμάσουν την ικανότητά τους σε σουτ – πέναλτυ σε στόχους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά έλαβαν πολλά αναμνηστικά δώρα από τους χορηγούς και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εγγραφή στις ακαδημίες του Διομήδη «Wolfaki».

Περηφάνια και χαρά για όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών, με τον αντιπρόεδρο του Διομήδη και υπεύθυνο για τις ακαδημίες κο Ανάργυρο Γιαννούση να δηλώνει περιχαρής και έκπληκτος από τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση των μαθητών και των γονέων τους, ενώ οι προπονητές μας και υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής κοι Δημήτρης Δημητρούλιας, Γιώργος Καρασαββίδης, Μπάμπης Ανανιάδης, Νίκος Πραγκαστής και Αρετή Ταλάντζη επιβραβεύθηκαν πλήρως για τις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη των ηλικιακών τμημάτων, αλλά και για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα μέλη της Διοίκησης του Διομήδη, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κος Βασίλης Σιδέρης και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η παρουσία και η πολύτιμη βοήθεια των κυρίων Κώστα Κότσιρα και Παναγιώτη Ιατρούδη της επιτροπής ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγμάτωση της εκδήλωσης.
 
ΠΗΓΗ