ΟικονομίαΑρχείο

Στις 7 Νοεμβρίου ξεκινάει το MBA από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στο Άργος, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η ΕΕΔΕ σήμερα συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη επιχειρήσεων σε περισσότερα από 17.000 διαφορετικά επιμορφωτικά προγράμματα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ξεκίνησε το 1989 στην Αθήνα.  Στα 25 χρόνια λειτουργίας του, η επιτυχία του και η μεγάλη ανταπόκριση των στελεχών οδήγησε στη δημιουργία τμημάτων σε 23 πόλεις της χώρας. Έχουν αποφοιτήσει  Πανελλαδικά περίπου 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αυτό έχει την αναγνώριση του επιχειρηματικού κόσμου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα. Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και όσων διαθέτουν εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Στις 7 Νοεμβρίου 2014 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα ολοκληρωθεί τον  Μάιο του 2016. Τα μαθήματα θα διεξάγονται Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
– Αίτηση Εγγραφής
– Βιογραφικό Σημείωμα  
– Αντίγραφο Πιστοποιητικού Σπουδών 
 
Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου καθημερινά από 10:00 έως 18:00. Τηλ.:27510-67663, κα  Κωστοπούλου Αλεξάνδρα  E-mail: [email protected]
 
PDF: MBA Αργολίδας