ΡεπορτάζΑρχείο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών &Φίλων Αργολίδας στη Πρέβεζα

Η συμμετοχή του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας << Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ >> στο 6ο αντάμωμα των συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου:

“Το τριήμερο 3-4-5 Οκτωβρίου 2014 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε εκδρομή στην Πρέβεζα. Αφορμή ήταν το 6ο αντάμωμα των συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδας.

Διοργανωτής ήταν ο σύλλογος Κοζάνης και συμμετείχαν, εκτός από την “Αλληλεγγύη”, σύλλογοι κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα (Κιλκίς, Γιαννιτσά, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Πτολεμαϊδα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη,Έδεσσα, Βέροια ).

Αντάλλαξαν απόψεις και σχεδίασαν τις επόμενες ενέργειές τους για διεκδίκηση δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο και γενικότερα την προαγωγή της υγείας.

Ο σύλλογο μας <<Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ >> συμμετείχε με 60 άτομα και συνολικά ήμασταν 740 άτομα. Την πρώτη ημέρα επισκεφθήκαμε το Μεσολόγγι και ξεναγηθήκαμε στον κήπο των Ηρώων , κάνοντας το γύρο της λίμνης Τριχωνίδας φτάσαμε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και καταλήξαμε στην Καστροσυκιά Πρεβέζης όπου συναντήσαμε τους εκδρομείς των άλλων συλλόγων.

Στο ξενοδοχείο, μετά το δείπνο, ακολούθησε γλέντι μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Την δεύτερη ημέρα πραγματοποιήσαμε μια κρουαζιέρα στο Ιόνιο ξεκινώντας από το Νυδρί της Λευκάδας.

Επισκεφθήκαμε την Ιθάκη, την Κεφαλονιά, το Σκορπιό,. ένα σύντομο προσκύνημα στη Ι. Μ. Φανερωμένης στη Λευκάδα/.Παρά την προβλεπόμενη κακοκαιρία ο καιρός ήταν υπέροχος. Επιστρέψαμε στη Πρέβεζα όπου διασκεδάσαμε με ζωντανή μουσική, όλοι οι σύλλογοι, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στην επιστροφή ο σύλλογός μας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ παρά τον άσχημο καιρό ( έβρεχε πολύ ) επισκεφθήκαμε το Μουσείο των Δελφών όπου είχαμε μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση.  Και τέλος γευματίσαμε στην όμορφη Αράχοβα.

Επιστρέψαμε αργά το βράδι στο Άργος ευχαριστημένοι για την τόσο ωραία εκδρομή.

Το 3ήμερο ΑΝΤΑΜΩΜΑ είχε μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε το Σύλλογο της Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση. Ευχόμεθα να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε του χρόνου (και περισσότεροι)!”