ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Θύρα 13 έδιωξε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη από το Ναύπλιο

Ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων του Πανναυπλιακού με αυτούς του Παναθηναϊκού, που έγινε για να ενισχυθούν οικονομικά οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Στο ΔΑΚ Ναυπλίου παρευρέθηκαν χθες ο δήμαρχος Ναυπλιέων, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και αθλητικοί παράγοντες του τόπου. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης, ομως οι διοργανωτές υπολόγιζαν …χωρίς τον ξενοδόχο! 

Είναι γνωστή η κόντρα των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Και από τη στιγμή που τους αφήσανε να μπούνε μες στο γήπεδο ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη. Οι 30-40 χουλιγκάνοι τραμπούκισαν τον Γιώργο Βαρδινογιάννη με το που έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, και του “στόλισαν” την οικογένεια αλλά και τον ίδιο με τα γνωστά απαράδεκτα συνθήματα. Δεν σεβάστηκαν ούτε τον Μητροπολίτη Νεκτάριο, ούτε τα παιδάκια που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων, που υποτίθεται ότι γινόταν για φιλανθρωπικό σκοπό…

Ο αγώνας τελικά διεξήχθη κανονικά, με τα “καλόπαιδα” να παραμένουν στις κερκίδες, και τους κανονικούς φιλάθλους, καθώς και το τιμώμενο πρόσωπο να φεύγουν! Σαστισμένοι και απροετοίμαστοι οι διοργανωτές, δεν στάθηκαν ικανοί να προστατεύσουν το πρόσωπο που έφεραν για να τιμήσουν, και έγιναν έρμαια στις ορέξεις μιας χούφτας χουλιγκάνων.

Όσο για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο άνθρωπος έφθασε στο σημείο να πάει ο ίδιος στο σημείο που ήταν οι οπαδοί για να τους πείσει να σταματήσουν, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τον προστατεύσει, σκεφτόμενος ότι αυτοί οι κανίβαλοι θα πρέπει να έχουν αποκλειστεί εκ των προτέρων από το γήπεδο. Χειρότερη φιλοξενία από μια πόλη, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο ίδιος. Τουλάχιστον οι “υπεύθυνοι” ας αναλάβουν τις ευθύνες τους…