ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Δον Κιχώτης πεζοπορεί στον Πάρνωνα

Ο Δον Κιχώτης ανοίγει ακόμα μια νέα ενδιαφέρουσα σελίδα στις δραστηριότητές του και διοργανώνει την 1η πεζοπορία στον Πάρνωνα! Στις 2/11 πεζοπορούμε (με συνοδεία οδηγού βουνού) από τον Πραστόστην Καστάνιτσα. Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδρομής ενημερώστε για τη συμμετοχή σας μέχρι την άλλη Κυριακή 26/10 είτε στο mail μας ([email protected]) είτε στο Facebook (donquixoteargos) είτε στο 6946901764. Τα έξοδα θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή και θα αφορούν αποκλειστικά τα μεταφορικά (περίπου 130 χλμ με επιστροφή). Εκτιμώμενο κόστος 10 ευρώ.

Μερικές πληροφορίες για την πεζοπορία:

Η διαδρομή Πραστός-Καστάνιτσα θεωρείται εύκολη, με το μεγαλύτερο μέρος της να είναι σε παλιό καλντερίμι και μονοπάτι, διάρκειας 3,5 περίπου ωρών με στάσεις.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που θα συναντήσουμε είναι παραδοσιακά χωριά, δάση ελάτου και καστανιάς, ερείπια νερόμυλου, εκκλησάκια.

Πριν ξεκινήσετε φροντίστε λίγο τον εξοπλισμό σας: ελαφριά ορειβατικά παπούτσια ή καλής ποιότητας αθλητικά, άνετα ρούχα, καπέλο, μπουφάν, σακίδιο, νερό 1,5 λ, κάποιο σνακ για το δρόμο.

Μετά το τέλος της διαδρομής προτείνεται φαγητό στη Καστάνιτσα (προαιρετικά).

 

Δον Κιχώτης – Καλαμαρά 4, Άργος

e-MAIL: [email protected]
BLOG: donquixoteargos.blogspot.gr
F/B: facebook.com/DonArgos