ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ανοιχτό μικρόφωνο γιά όλους στο ΑΕΝΑΟΝ

Ανοιχτό μικρόφωνο γιά εσάς, στο Μουσικόν Καφενείον ΑΕΝΑΟΝ – Γιάννης Νανόπουλος LIVE

Αυτή η δεύτερη μουσική μας βραδιά γιά την χειμερινή σεζόν, θα είναι ξεχωριστή και περισσότερο άμεση γιά εσάς….γιατί;

Γιατί ανοίγουμε τα μικρόφωνα και την μουσική μας αυλαία, σε όλους εσάς που θέλετε ερασιτεχνικά η όχι, να μας ανοίξετε την καρδιά σας και να μας προσφέρετε κάτι απο το έμφυτο ταλέντο σας!!!

Εαν λοιπόν το θέλετε, είτε ξέρετε κάποιο μουσικό όργανο (όποιο αυτό και εαν είναι),είτε όχι και φυσικά ανεξαρτήτου ηλικίας, αυτη θα είναι η δική σας βραδιά.

Ιδιαίτερα στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να φέρετε μαζί το μουσικό σας όργανο και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Καλό θα είναι εαν θελήσετε να τραγουδήσετε η να παίξετε κάτι με το δικό σας μουσικό όργανο, να με ενημερώσετε εδω μέσω μηνύματος, έτσι ώστε να προγραμματήσουμε όσο γίνεται καλύτερα το τεχνικό μέρος της βραδιάς.

Οπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι μαζί με την δική σας καλλιτεχνική ενεργή συμμετοχή, σε αυτό το βράδυ θα περάσουμε όλοι υπέροχα, γιατί μην ξεχνάμε ότι σπάνια και ιδιαίτερα στην περιοχή μας, δίνονται τέτοιες ευκαιρίες.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, θα γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και θα ακούσουμε τα ανείπωτα-κρυφά τους(;) μουσικά ταλέντα.

Θα σταθώ ιδιαίτερα και θα παροτρίνω τους πιό μικρούς σε ηλικία φίλους συνοδευμένοι απο τους γονείς τους, οι οποίοι θα θελήσουν να πάρουν δράση επι σκηνής…..θα είναι μεγάλη μας χαρά…και που ξέρεις!!!!

Αυτό λοιπόν το Σάββατο, πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, κάτι πολύ ξεχωριστό μας περιμένει,στο ανακαινισμένο πλέον Μουσικόν Καφενείον ΑΕΝΑΟΝ στην καρδιά του Αργους….μην το χάσετε!!!!

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων: 2751-026026
Social Media: facebook.com/aenaoncafe