ΚοινωνίαΑρχείο

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την δολοφονία του επιχειρηματία στην Τρίπολη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (26.10.2014) το απόγευμα, σε κεντρική οδό της Τρίπολης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο, από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβησαν αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του νυχτερινού club «Βailar». Το πτώμα του εντοπίστηκε στις 17.30 απο περαστικό, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, όπου και διατηρούσε το γραφείο του.

Ο 42χρονος Θ.Π. κατά πάσα πιθανότητα πυροβολήθηκε σε κλειστό χώρο παρακείμενου γραφείου και στη προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια σύρθηκε στο δρόμο όπου και κατέληξε από τα βαριά χτυπήματα. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε και ένα σφυρί, που όμως δεν έχει εξακριβωθεί αν και κατά πόσο σχετίζεται με το περιστατικό.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της νεκροψίας και της αυτοψίας του χώρου, που αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.