ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

«Φάντασμα» του Αναγνώστου, πάνω από την ΚΕΔΑΜ !

Μπορεί να μην υπάρχει Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και τα καθήκοντά του να τα ασκεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Νίκος Γκαβούνος, όμως μυστηριωδώς εμφανίζεται το όνομα του πρώην αντιδήμαρχου Γιώργου Αναγνώστου σε δημόσια έγγραφα του δήμου.

Μάλιστα, απορούν και οι ίδιοι οι υπάλληλοι, πώς γίνεται ενώ δεν υπογράφει πλέον ο πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος σημειωτέον ήταν μέγας αντίπαλος του νυν δημάρχου Καμπόσου, στα έγγραφα να συνεχίζει να φαίνεται το όνομά του.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έγγραφο στην εικόνα, όπου την πρόσκληση για την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα από τον βομβαρδισμό του Άργους, την υπογράφει μαζί με τον δήμαρχο Δ. Καμπόσο και τον πρόεδρο ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνο και ο «Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Αναγνώστου» και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ενώ τα ονόματα των Καμπόσου και Γκαβούνου αναγράφονται με πεζά.

 

Το όνομα του Γιώργου Αναγνώστου εμφανίζεται συγκεκριμένα στην πρόσκληση που εστάλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους συλλόγους της πόλης.

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που ο παραλήπτης έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Yahoo και ανοίξει  με την online εφαρμογή το συνημμένο έγγραφο. Αν κατεβεί το αρχείο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και ανοίξει στη συνέχεα με το πρόγραμμα word, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Αναγνώστου, εξαφανίζεται.

Το μυστήριο καλούνται να επιλύσουν τεχνικοί, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να «ψαρέψουν» τον Αναγνώστου για να μάθουν πώς έχει καταφέρει να παραμένει το όνομά του στα έγγραφα του δήμου. Κάποιοι λένει ότι κλήθηκαν και ειδικοί ghostbusters για να λύσουν το μυστήριο….