ΚόσμοςΑρχείο

‘Ενα ξενοδοχείο διαφορετικό από τ’ άλλα-Ύπνος παρέα με τα ψάρια!

Άμα ταξιδέψετε στη Σουηδία, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτό το ξενοδοχείο. Αποτελείται από ένα και μοναδικό δωμάτιο, και η τιμή του είναι κομματάκι τσουχτερή, αφού κοστίζει περίπου 200 ευρώ τη βραδιά. Επίσης μην περιμένετε πρωινά, Room Service και τέτοιες πολυτέλειες. Αυτό το υποθαλάσσιο ξενοδοχείο ένα πράγμα σας εγγυάται. Ότι θα κάνετε τον  καλύτερο ύπνο της ζωής σας παρέα με τα ψάρια…

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το επόμενο σας εισητήριο για την Στοκχόλμη;

Το Utter Inn βρίσκεται μέσα σε μια τοπική λίμνη, ανατολικά της πρωτεύουσας.

Όταν λέμε μέσα στη λίμνη, εννοούμε κυριολεκτικά μέσα στη λίμνη!

Με ένα μικρό σπιτάκι στην κορυφή, και ένα δωμάτιο μέσα στο νερό, αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες από το 2000 που άνοιξε, μέχρι και σήμερα.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του “Δε νομίζω πως υπάρχει παρόμοια εμπειρία από το να κοιμάσαι κάτω από το νερό και πολλοί άνθρωποι έρχονται για να την ζήσουν.

Παρά το γεγονός ότι είχε τις αμφιβολίες του στην αρχή, ο Mikael βγήκε τελικά νικητής. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “Στην αρχή ανησυχούσα ότι θα είναι ένα αποτυχημένο concept, αλλά τώρα το λατρεύω! Ακριβώς επειδή υπάρχει από ένα παράθυρο σε κάθε πλευρά, νιώθεις ολοκληρωτικά βυθισμένος στην λίμνη.

Συχνά οι ένοικοι, του λένε ότι είχαν τον καλύτερο ύπνο της ζωής τους μέσα στην ησυχία της λίμνης.

Την επόμενη φορά που θα υποφέρεις από αϋπνία, κλείσε ένα δωμάτιο εδώ και ξεκουράσου όπως σου αξίζει. Ένας ήσυχος ύπνος με μόνη παρέα …τα ψάρια!

 

Δείτε το και εν δράσει: