ΟικονομίαΑρχείο

Εως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις μαθητών για την ΣΕΚ Επιδαύρου

Από 20 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 13.00 μέχρι 18.00 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΣΕΚ Επιδαύρου, που εδρεύει στο Μετόχι.

Οι ειδικότητες που θα φιλοξενήσει η ΣΕΚ Επιδαύρου είναι:

  • Τεχνίτης Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας
  • Τεχνίτης Λιθοξόος –  Μαρμαράς και Λιθοχαράκτης
  • Τεχνίτης Μελισσοκομίας
  • Τεχνίτης Φυτικής Παραγωγής 

 
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης θα πρέπει να προσέλθουν στα ΔΙΕΚ που αντιστοιχούν με τις ΣΕΚ και να καταθέσουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση εγγραφής, με Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους και Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Γυμνασίου).

Οι αιτήσεις που αφορούν την ΣΕΚ ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΥ θα γίνονται στο ΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ, 2ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου (Δαλαμανάρα) – Δήμος: Άργους – Τ.Κ.: 212 00 
Τηλ.: 27510 62910 – Email: [email protected]

Συνολικά θα λειτουργήσουν πιλοτικά 21 από τις 96 ΣΕΚ στην Ελληνική Επικράτεια με κριτήρια την κατά το μέγιστο δυνατή γεωγραφική διασπορά και τη δυνατότητα απορρόφησης του δυναμικού μετά το πέρας της κατάρτισης και της μαθητείας.

Οι τίτλοι των ΣΕΚ είναι διαβαθμισμένοι όπως περιγράφεται στο άρθρο 19 του Ν. 4186/2013 κατά το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων που κατοχυρώνει τόσο τα μαθησιακά αποτελέσματα όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα.