Site icon Αρχείο anagnostis.org

Τοπική πρωτοβουλία για την απασχόληση στο Άργος

Τοπική πρωτοβουλία για την απασχόληση στο Άργος

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ για την Αργολίδα» διοργανώνει τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 στο Άργος, Εργαστήριο Διαβούλευσης για την Ενεργό Συμμετοχή των Ωφελουμένων στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου Δράσης: «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙI».

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος (προς επιβεβαίωση), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ», κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής.

Το Εργαστήριο έχει σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις Δράσεις και τα οφέλη του Τοπικού Σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παρεμβάσεων που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε τομείς της κοινωνικής οικονομίας.

Στο Τοπικό Σχέδιο θα ενταχθούν 100 κάτοικοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας οι οποίοι ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες, πληρώντας τα αντίστοιχα κριτήρια:

 
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί με την επιλογή του συνόλου των 100 ωφελουμένων.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος).

Exit mobile version