ΠολιτισμόςΑρχείο

Η παιδική-νεανική βιβλιοθήκη Άργους στολίζει το δέντρο

«Ελάτε να στολίσουμε το Δέντρο όλοι μαζί!!! »
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 11.00 το πρωί.

Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΑΜ, θα στολίσει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΚΔΑΠ Άργους & Νοτίου Άργους,  θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να δημιουργήσουν τα δικά τους στολίδια και να γράψουν τις ευχές τους πάνω σε αυτά.  

Η γιορτή μας θα ξεκινήσει με την αφήγηση ενός αγαπημένου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την θεατρολόγο του ΚΔΑΠ Άργους, Μαριάννα Παγκρακιώτη, στη συνέχεια θα ακολουθήσει το στόλισμα του δέντρου και τέλος τα παιδιά, γύρω από το στολισμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Με αφορμή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση καλούμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν βοήθεια για το Χαμόγελο του Παιδιού! Από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και μέχρι και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε στο χώρο της βιβλιοθήκης τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, μαλακτικά, αφρόλουτρα)  και παιχνίδια που δεν χρειάζεστε πια και είναι σε καλή κατάσταση! Ελάτε να προσφέρουμε αγάπη!