ΑθλητισμόςΑρχείο

Άθληση για όλους στο Ναύπλιο

Άθληση σε όλες τις ηλικίες θα παρέχει από φέτος ο Δήμος Ναυπλιέων στους δημότες του, καθώς το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) με τίτλο «Άθληση για όλους» ξεκινάει από φέτος στον Δήμο Ναυπλιέων.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επιδοτούμενο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που τα προηγούμενα χρόνια, για ανεξήγητους λόγους, έμενε αναξιοποίητο στο Ναύπλιο. Ωστόσο από φέτος η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου φρόντισε ορθότατα να το συμπεριλάβει στην “αθλητική ατζέντα” του δήμου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία δωρεάν άθλησης σε όλους, αλλά και την ειδική κατηγορία των ΑΜΕΑ, και ανοίγοντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας, έστω και προσωρινού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κατοίκους του Δήμου, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, θα λειτουργήσει με τα εξής τμήματα:
1. Άθληση ενηλίκων – Αεροβική – άσκηση με όργανα – λάστιχα (19-65 ετών)
2. Εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για άτομα με ειδικές ανάγκες (4-18 ετών, 18-60 ετών)
3. Άθληση και γυναίκα – Γενική γυμναστική (19-65 ετών)
4. Αθλητισμός και παιδί – εκμάθηση παραδοσιακών χορών (6-12 ετών)
5. Άσκηση ενηλίκων – εκμάθηση παραδοσιακών χορών  (19-65 ετών)
6. Άσκηση στην εφηβική ηλικία – εκμάθηση παραδοσιακών χορών (13-18 ετών)
7. Άσκηση στην Τρίτη ηλικία – γενική γυμναστική (65+)

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με τα Γραφεία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Α΄ Όροφος κολυμβητηρίου) ώρες 08:30 – 13:30, κα. Ανδρεάδου Πολυξένη.