ΟικονομίαΑρχείο

Νέες επιχειρήσεις ζητούν άδεια λειτουργίας στο Ναύπλιο

Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων καλείται να δώσει στη συνεδρίαση της επόμενης Τετάρτης, το Συμβούλιο της Δημ. Κοινότητας Ναυπλίου.
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
 

  • Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΚΟΥΡΕΙΟ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ-ΧΕΡΙΩΝ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑΣ) με την επωνυμία ΚΟΡΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ στη Λ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39 στη Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

 

  • Ανάκληση της με αριθμ. 84/2014 απόφασης χορήγησης προέγκρισης και χορήγηση προέγκρισης για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ «ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ- ΛΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία ΗΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ στη Λ.ΑΡΓΟΥΣ 37 στη Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

 

  • Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία ΡΟΥΣΣΟΥ-ΜΑΝΔΡΟΖΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ στην οδό Εφέσσου 14 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων .

 

  • Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» με την επωνυμία IVANOVA NINA του GENCHEVA στην οδό Bυζαντίου 9 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων.

 

  • Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με την επωνυμία Μ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε στην οδό Λ.Άργους 31 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων.