ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εκτός θέματος ο Τάσος, μιλούσε σε Κινέζους υπαλλήλους για …τουρισμό

Η επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, κάθε άλλο παρά τουριστικού αντικειμένου ήταν. Το κατώφλι του πέρασαν Κινέζοι υπηρεσιακοί παράγοντες από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Σαγκάης.

Γιατί; Προφανώς – όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση – για θέματα που σχετίζονται με την διάρθρωση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας που εποπτεύουν και για θέματα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και φυσικών καταστροφών.

Φαίνεται όμως ότι ο αντιπεριφεριάρχης δεν είχε ενημερωθεί κατάλληλα για το θέμα της συνάντησης και άρχισε να μιλάει στους Κινέζους υπαλλήλους περί …τουρισμού και εμπορίου.

Έτσι, ο κος Χειβιδόπουλος άρχισε να αναφέρεται στο γεγονός ότι η Αργολίδα αποτελεί το σημαντικότερο αρχαιολογικό πάρκο της Ελλάδας και κορυφαίο τουριστικό προορισμό, ενώ αναφέρθηκε και στις διμερείς σχέσεις που καλλιεργεί η Αργολίδα αλλά και η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με διάφορες κινεζικές επαρχίες και οργανισμούς καθώς και για τη συμμετοχή της σε εκθέσεις…

Εντύπωση πάντως προκαλεί και το γεγονός της δημοσιοποίησης της δήλωσης περί τουρισμού του κου Χειβιδόπουλου και μάλιστα με πανηγυρικό δελτίο τύπου, παρότι θα μπορούσε το γραφείο Τύπου να «μπαλώσει» το θέμα.