ΑθλητισμόςΑρχείο

Νίκη στα χαρτιά για την Ερμιονίδα λόγω προσφυγών

Τους τρεις πιο εύκολους πόντους της σύντομης ιστορίας της παίρνει η Ένωση Ερμιονίδας, αφού δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει την προσεχή Τετάρτη στον Πύργο για τον αγώνα με τον Πανηλειακό.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις προσφυγές που ταλαιπωρούν τον Πανηλειακό,  οι οποίες ήταν θέμα χρόνου πότε θα έθεταν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτό ήρθε άμεσα, με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League να κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (17/12) με την Ερμιονίδα, όπως και αυτό της 10ης αγωνιστικής ματαιώνονται έπειτα από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε πως αν η ομάδα του Πύργου χάσει τρεις διαδοχικούς αγώνες στα χαρτιά, τότε αποφασίζεται η αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής έχει ως εξής:
«Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 17-12-2014 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ματαιώνεται  λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ».