ΠολιτισμόςΑρχείο

Άρωμα χριστουγέννων στο ΚΑΠΗ Άργους

Στη κατάμεστη από μέλη αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους-Μυκηνών την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Μέλη του Κ.Α.Π.Η. απήγγειλαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και με τον δικό τους τρόπο , έδωσαν το μήνυμα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη . Δεν υπάρχει πιο ελπιδοφόρο μήνυμα σ’αυτόν τον κόσμο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ.κ. Καλλίνικος ο οποίος τόνισε το νόημα της εορτής των Χριστουγέννων με λόγια απλά που συγκίνησαν όλους.
 

Στο τέλος της εκδήλωσης η χορωδία της Ν.Κίου με μαέστρο τον κο Θ.Αντωνιάδη τραγούδησε χριστουγεννιάτικους  ύμνους και τραγούδια.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ν.Π. κος Ι.Νώτης , Οι δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Δελής Νίκος , Τζαβέλας Βαγγέλης, Δούρος Παναγιώτης ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Μπαντανάς ή Τοπική σύμβουλος Καχριμάνη Παναγιώτα, η υπεύθυνη των Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους-Μυκηνών κα Μ. Μέρη καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.

Επίσης την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 η ομάδα αγάπης και αλληλεγγύης των μελών του Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους – Μυκηνών με την προϊσταμένη Κοινωνική Λειτουργό Φ. Βοναπάρτη επισκέφθηκε τους τροφίμους του Γηροκομείου της πόλης μας.
 

Η επίσκεψη χαρακτηρίσθηκε τόσο από την ικανοποίηση των τροφίμων και τη χαρά που ζωγραφίσθηκε στα πρόσωπά τους όσο και από την αναπόφευκτη συγκίνηση των μελών.

Όλοι μαζί έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και αντάλλαξαν ευχές για Χαρούμενες Γιορτές, δίνοντας υπόσχεση πως θα επιστρέψουν και πάλι αποδεικνύοντας πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευαισθησία.