ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο Άργους-Μυκηνών;

Η πολύ καλή φιλοξενία εκ μέρους του Δήμου Άργους-Μυκηνών κατά την διοργάνωση του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», οδήγησε την διευθύντρια της Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη να στείλει ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη του.

Ακολουθεί η επιστολή:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Εκ μέρους του Προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, κ. Ισίδωρου Κούβελου, σας ευχαριστούμε πολύ για την συνδιοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου».

Η διεξαγωγή της 18ης Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» στην ιστορική πόλη του Άργους, κοντά στους πρόθυμους και ενθουσιώδεις εκπαιδευτικούς και μαθητές, που αψήφισαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μας συγκίνησε και μας επιβεβαίωσε, για ακόμη μια φορά, την ανάγκη που έχει η πανελλήνια εκπαιδευτική κοινότητα, να συμμετέχει σε μεγάλες εκπαιδευτικές αθλητικές διοργανώσεις.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κρίγγο, για την άψογη συνεργασία, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος.

Η υποστήριξη σας στο εκπαιδευτικό έργο Ολυμπιακής Παιδείας που επιτελούμε, ήταν για εμάς πολύτιμη.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Εις το επανιδείν.
Διατελώ με τιμή,
Ιλεάνα ΚΛΟΚΩΝΗ
Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας