ΑθλητισμόςΑρχείο

Υπονοούμενα για απλήρωτους παίχτες στον Παναργειακό

Την οργή των ανθρώπων του Παναργειακού έχει προκαλέσει δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, που υπονοεί, χωρίς ωστόσο να μιλάει ευθέως, πως μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στις πληρωμές των παιχτών του Παναργειακού αν το νέο «τσεκ» του Νίκου Ρονιώτη δεν φθάσει εγκαίρως στα ταμεία του συλλόγου. Μάλιστα η ίδια ιστοσελίδα αφήνει υπονοούμενα και για τον προπονητή της ομάδας Τίμο Καβακά, κάνοντας λόγο για “ακριβές επιθυμίες” στα μεταγραφικά.

Το δημοσίευμα της σελίδας sportstonoto.gr δεν έμεινε αναπάντητο από την διοίκηση του Παναργειακού που σε σκληρό ύφος αναφέρει:
«Καθώς φαίνεται, η επιτυχημένη πορεία του Παναργειακού στο πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει τον φθόνο αρκετών και τα εμετικά αλλά κυρίως ψευδή ρεπορτάζ δεν έχουν τελειωμό. Διαβάσαμε και πάλι σχόλια προερχόμενα κυρίως από site της νότιας Ελλάδας, που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια λανθασμένη εικόνα για την διοίκηση και την πορεία της ομάδας του Άργους.

Για κακή σας τύχη, δεν περιμένουμε εμβάσματα από πουθενά και διαψεύδουμε εξ ολοκλήρου τα ρεπορτάζ περί οικονομικών δυσχερειών και προβλημάτων, στα θέματα της διοίκησης.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τους παίκτες και το προπονητικό team και το κλίμα είναι άριστο, διότι οι διοικούντες εκτιμούν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά της ομάδας.

Ο Παναργειακός, αποχαιρετά από την πρώτη θέση το 2014 και θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και με το νέο έτος, καθώς πέντε μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν και θα κάνουν αίσθηση μέσα και έξω από το γήπεδο.

Οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί σε αναφορές προς τον Παναργειακό, την διοίκηση και τον κόσμο του, γιατί είναι πλέον φανερό ότι εξυπηρετούν συμφέροντα κάποιων

Ο Παναργειακός είναι πιο δυνατός από ποτέ και με την στήριξη που έχει από την διοίκηση και τον κόσμο του, του χρόνου θα βρίσκεται στην Β Εθνική κατηγορία.

Λυπούμαστε κύριοι που σας στεναχωρούμε αλλά η άνοδος για μας είναι μονόδρομος. Μην προσπαθείτε άλλο, δεν μας κάνετε κακό!»

Το επίμαχο ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:
Το σπουδαίο «διπλό» του Παναργειακού μέσα στη Μανωλάδα (ΦΩΤΟ) επί της δυνατής και φιλόδοξης φέτος τοπικής Δόξας του Μίλτου Γκόφα οπωσδήποτε ισχυροποιεί αυτή την στιγμή την θέση του Τίμου Καβακά στην ομάδα και έτσι η διοίκηση θα προσπαθήσει τώρα να κάνει πράξη τις (πολλές και ακριβές) μεταγραφικές του επιθυμίες.

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να φτάσει άμεσα από την Αυστραλία το νέο «τσεκ» του Νίκου Ρονιώτη. Διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα στους «Λύκους», κάτι όμως που – τουλάχιστον έως τώρα – δεν έχει φανεί στην τσέπη των παικτών των «πρασίνων» του Άργους.

Στα υπόλοιπα θέματα τώρα της ομάδας, χθες αυτή είχε ρεπό – όπως άλλωστε έχει… και την Κυριακή στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής – και το πολύ ευχάριστο για τον Μακεδόνα προπονητή της είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τιμωρημένος η τραυματίας παίκτης της. Σκέψεις για φιλικό την Κυριακή αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν…

(http://www.sportstonoto.gr/index.php/gama-ethniki/tritos-omilos/panargeiakos/item/11981-to-diplo-se-manolada-isxyropoiei-kavaka-se-argos-kathysterisi-xrimaton)