ΑθλητισμόςΑρχείο

Ενισχύει την επίθεση του ο Παναργειακός

Δύο σημαντικές προσθήκες αναμένται να ενισχύσουν τον Παναργειακό στην προσπάθεια για άνοδο στην Β’ Εθνική. Ήδη η διοίκηση ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Μακρίδη, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Παναργειακού μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο 25χρονος επιθετικός ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Παναργειακού, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μακρίδης για τους «λύκους» ήταν ένα χρόνο πριν.

Το δεύτερο και σημαντικότερο χτύπημα είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης. Ο 25χρονος επιθετικός με θητεία στην ΑΕΚ, τον Εργοτέλη, τον Πλατανιά, αλλά και σε άλλες ομάδες στις εθνικές κατηγορίες, είναι σίγουρα  μία πολύ καλή λύση για την ομάδα του Άργους. Μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας, ο Κατσικοκέρης, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «λύκους» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Ο Παναργειακός ενισχύεται στην επιθετική του γραμμή, αποκτά παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, και δείχνει ξεκάθαρα πως βασικός στόχος στην φετινή χρονιά δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League..