ΡεπορτάζΑρχείο

Το Άργος πλημμύρισε από μουσικές

Mε ένα ξεχωριστό μουσικό event αποχαιρέτησαν την τελευταία Κυριακή του έτους οι καταστηματάρχες της οδού Δαναού στο Άργος. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έβγαλαν τους μουσικούς στον δρόμο, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία εορταστική ατμόσφαιρα και να προσελκήσουν περισσότερους πελάτες στα καταστήματά τους. 
 

 
Μουσικούς του δρόμου έχουμε συνηθίσει τακτικά να βλέπουμε κυρίως στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, όπως η Ερμού. Με την συνδρομή του Κέντρου Μουσικών Σπουδών και Πολιτισμού «Δίεσις», οργανώθηκε αυτό το ενδιαφέρον μουσικό event στο κέντρο του Άργους, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
 

Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους μουσικοί έπαιξαν χαρούμενες μουσικές απ’ όλον τον κόσμο, προσελκύοντας τους περαστικούς και ενισχύοντας τον τζίρο των καταστημάτων σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή.
 

Παράλληλα μετέδωσαν με τον τρόπο τους το μήνυμα, με το νέο έτος που έρχεται, να βαλουμε περισσότερη “μουσική” και θετική διάθεση στη ζωη μας…